Kaunitar muinasjutust mõtleb ise oma muinasjutud välja

Kristel Kaljuvee
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
“Kaunitaris ja koletises” tuleb Saara Kadakul oma blondidele kiharatele tõmmata parukas.
“Kaunitaris ja koletises” tuleb Saara Kadakul oma blondidele kiharatele tõmmata parukas. Foto: Margus Ansu

Saara Kadak, kelle nägu kõlab teleekraanilt tuttavalt, annaks oma sillerdava häälega silmad ette nii mõnelegi Eesti lauljannale. Elukutselt on ta aga ikkagi näitleja, sest ta “ei ole õppinud laulja, ei mängi ühtegi pilli ega tunne korralikult nootigi”.

Oma kaks kirge, muusika ja näitlejatöö, sulatab ta kokku Vanemuise teatri viimases suurprojektis – novembri lõpus esietendunud Disney animafilmil põhinevas muusikalis “Kaunitar ja koletis”. Saara Kadakul on seal kanda põhiroll. Ta kehastub kaunitariks ehk Belle’iks – nutikaks ja säravaks provintsitüdrukuks, kes tahab elult rohkem, kui väikelinna argipäev pakkuda suudab.

“Kaunitari ja koletise” lugu rõhutab eelkõige oskust vaadata fassaadi taha, olgu see siis pealtnäha täiusliku, ent seest mäda Gastoni või pelutava välimuse, kuid õrna südamega koletise puhul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles