Särav jõuluball avab imelise muusikaaja

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Silver Laas
Silver Laas Foto: TONI LÄÄNSALU/POSTIMEES

Järgmisel laupäeval kell 19 antakse Rakvere kultuurikeskuses j õuluballiga avaakord võimsale muinasjutule, mille peategelased on Metsatöll ja operetikuningad.

Meeliköitvat balli, kus kõlab kaunis muusika ja mis kantud tähesärast, on Rakveres ikka peetud. Rakvere kultuurikeskuse direktor Eve Alte nentis, et on oluline pakkuda jõuluballil naudingut kõikidele meeltele. “See on õhtu, kus igaühel on võimalus tulla ja nautida head muusikat, toredat seltskonda, suurepäraseid maitseid ning tunda ennast hästi,” sõnas Alte. Ta lisas, et igaüks on ju seda kõike väärt.

Muusika, mis sel õhtul kõlab, on mitmekesine. Mõnusat emotsiooni pakub peaesineja Uku Suviste koos Kunda Linnaorkestriga, samuti Andrus Albrecht ja Trafficu solist Silver Laas. Õhtu juhatab harfil sisse Jaan Eerik Priks ning seda veab kindlal käel Gaute Kivistik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles