Eeloleva nädala esimene pool pakub jätkuvalt tuult ja libedust

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Libedast niipea ei pääse.
Libedast niipea ei pääse. Foto: Elmo Riig / Sakala

Nullilähedased õhutemperatuurid pakuvad eeloleva nädala esimeses pooles jätkuvalt libedust, lume-, lörtsi- ja vihmasadu ning lauspilvisust.

Ilmateenistuse teatel on esmaspäeva öösel pilves ilm. Sajab lörtsi ja lund, Lääne-Eestis ka kohati ka vihma. Mitmel pool on udu ja jäidet. Puhub kagutuul 4-10, saartel ja rannikul puhanguti 12-15 m/s. Õhutemperatuur on -1 kuni +3 kraadi. Esmaspäeva päeval on samuti pilves ilm. Paljudes kohtades sajab lund ja lörtsi, paiguti ka vihma. Paiguti on udu ja jäidet. Puhub kagu- ja idatuul 3-8, rannikul puhanguti 12 m/s. Õhutemperatuur on 0 kuni +5 kraadi.

Teisipäeva öösel on peamiselt pilves ilm. Paljudes kohtades sajab nii lund, lörtsi kui vihma. Paiguti on udu ja jäidet. Puhub idakaaretuul 3-8, põhjarannikul hommikul kirdetuul puhanguti 12 m/s. Õhutemperatuur on -2 kuni +2 kraadi. Teisipäeva päeval on pilves ilm. Paljudes kohtades sajab nii lund, lörtsi kui vihma. Kohati on jäidet. Puhub kirdetuul 4-10, saartel ja rannikul puhanguti 12-15 m/s. Õhutemperatuur on 0 kuni +4 kraadi.

Kolmapäeva öösel on pilves ilm. Kohati sajab lund ja lörtsi, rannikul ka vihma. Puhub kirdetuul 3-9, põhjarannikul puhanguti 13 m/s. Õhutemperatuur on -2 kuni +2 kraadi. Kolmapäeva päeval on pilves ilm. Kohati sajab lund ja lörtsi, rannikul on võimalik ka vihm. Puhub kirdetuul 5-10, saartel ja rannikul puhanguti 14-17 m/s. Õhutemperatuur on 0 kuni -2, saarte rannikul kuni +2 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles