Rakvere Spordikooli / Tarva U14 poisid tulid Eesti karikavõitjaks

Marju Lina
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere Spordikooli / Tarva U14 poisid tulid Eesti karikavõitjaks.
Rakvere Spordikooli / Tarva U14 poisid tulid Eesti karikavõitjaks. Foto: Eerik Parvits

Täna tõmmati finaalmänguga Haapsalus joon alla tänavustele Eesti kuni 14-aastaste poiste karikavõistlustele korvpallis. Veenva 91:66 (poolaeg 51:26) paremusega Keila Korvpallikooli üle tõstis võidukarika pea kohale Rakvere Spordikooli / Tarva meeskond.

Vastastele vägeva tulevärgi korraldanud treener Tõnis Putko hoolealustest kerkis otsustavas matšis resultatiivseimaks Karl Ristna, kes viskas 34 punkti. Lisaks võttis ta maha kaheksa lauapalli.

Korralikult toetasid meeskonda teisedki pallurid: Oliver Balõtsev panustas võitu 20 punkti ja 18 lauapalli, Georg-Richard Aare 15 punkti ning Ülari Luhama 10 punkti ja 14 lauapalli.

Karikavõitjate rivistuses mängisid finaalis veel Rasmus Floren, Georgi Svedov, Andro Martinson, Arden-Joosep Lippasaar, Karl Heinrich Sankovski, Teiren Tõld ja Kristjan Sula. Teenitud autasu said lisaks mängijad Oliver Kaarlõp ja Rasmus Randon Lille, treenerid Madis Putko ja Rainis Naur ning esindaja Arnu Lippasaar.

Keila Korvpallikooli parimana kanti Erik Makke arvele 20 punkti.

"Poisid olid hästi mänguks valmis ja pidasid mängujoonisest kinni," lausus Tõnis Putko pärast finaali. "Meeskonnavaim oli super ja olen poiste üle uhke, sest see, mis korda saatsime, on väikese Rakvere linna jaoks suur asi."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles