Mõningat päikesepaistet on oodata alles neljapäevaks

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lörtsine ilm jätkub.
Lörtsine ilm jätkub. Foto: LIIS TREIMANN/PM/SCANPIX BALTICS

Eeloleva nädala esimene pool on valdavalt lauspilves ja sajune ning vähesel määral päikesepaistet on oodata alles neljapäevaks.

Ilmateenistuse teatel on ööl vastu teisipäeva oodata pilves ilma. Paljudes kohtades sajab nii lund, lörtsi kui ka vihma. Paiguti on udu ja jäidet. Puhub idakaaretuul 3-8, põhjarannikul hommikul kirdetuul puhanguti 12 m/s. Õhutemperatuur on -2 kuni +2 kraadi. Teisipäeva päeval on samuti pilves ilm. Paljudes kohtades sajab nii lund, lörtsi kui vihma. Hommikul on udu ja kohati esineb jäidet. Puhub kirdetuul 4-10, rannikul puhanguti kuni 15 m/s. Õhutemperatuur on 0 kuni +2, saarte rannikul kuni +4 kraadi.

Kolmapäeva öösel on pilves ilm. Mitmel pool sajab lund ja lörtsi, rannikul ka vihma. Puhub kirdetuul 4-10, rannikul puhanguti 15 m/s. Õhutemperatuur on -2 kuni 0, saarte rannikul kuni +2 kraadi. Kolmapäeva päeval on pilves ilm. Kohati sajab lund ja lörtsi, rannikul ka vihma. Puhub kirdetuul 4-10, rannikul puhanguti kuni 15 m/s. Õhtul tuul tugevneb. Õhutemperatuur on 0 kuni -2, saarte rannikul kuni +2 kraadi.

Neljapäeva öösel on pilves, üksikute selgimistega ilm. Peamiselt põhjarannikul sajab lund ja lörtsi. Puhub kirdetuul 5-12, rannikul puhanguti 15-18 m/s. Õhutemperatuur on -4..0, saarte rannikul kuni +2°C. Neljapäeva päeval on pilves, kuid üksikute selgimistega ilm ja kohati sajab lund. Puhub kirdetuul 5-12, rannikul puhanguti 15-18 m/s. Õhutemperatuur on -4 kuni 0, saarte rannikul kuni +2 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles