Väike-Maarjas saab esitada kandidaate spordirahva valimisteks

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu motoklubi eest kihutav Harri Kullas on taas üks tõsisemaid kandidaate Väike-Maarja valla parima meessportlase tiitlile.
Pärnu motoklubi eest kihutav Harri Kullas on taas üks tõsisemaid kandidaate Väike-Maarja valla parima meessportlase tiitlile. Foto: Rauno Kais

Samuti kui eelnevatel aastatel ootab Väike-Maarja Valla Rahvaspordiklubi ka tänavu kandidaate valla parimate sportlaste selgitamiseks.

Lõppeva aasta tublimad sporditegijad pärjatakse kaheksas kategoorias: aasta nais- ja meessportlane, sportlik neiu ja noormees (kuni 19-aastased), sportlik veteran (üle 50-aastane), sportlik perekond, võistkond ning spordisõber.

Sobivaid kandidaate saavad nii füüsilised kui ka juriidilised isikud esitada kuni käesoleva aasta lõpuni, täpsemad tingimused ja valimiste kord on kirjas Väike-Maarja valla kodulehel.

Nominentide nimekiri seatakse kohalikes infokanalites tutvumiseks üles jaanuaris. Lõpliku valiku teeb Väike-Maarja valla spordijuhtidest ja rahvaspordiklubi liikmetest koosnev komisjon hiljemalt tuleva aasta 31. jaanuaril.

Parimaid autasustatakse tavapäraselt vabariigi aastapäeva pidulikul aktusel.

Mullu valiti Väike-Maarja valla parimateks sporditegijateks naistest korvpallur Ellen Anett Põldmaa ja meestest motokrossisõitja Harri Kullas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles