Võrkpalliklubil oli Läti alistamisel pusimist

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Täna läheb Rakvere VK võõrsil Credit24 meistriliiga mõõduvõtus vastamisi TalTechi tiimiga.
Täna läheb Rakvere VK võõrsil Credit24 meistriliiga mõõduvõtus vastamisi TalTechi tiimiga. Foto: Meelis Meilbaum

Rakvere Võrkpalliklubi oli laupäeval kodusaalis 3:0 (28:26, 25:22, 25:20) üle turniiritabeli ankrumehest, Biolars/Jelgava meeskonnast.

Esimeses geimis osutasid vastased kõva vastupanu, kuid kahes järgmises mängujärgus läks rakverlastel lätlaste alistamine lihtsamalt.

Rakvere peatreener Andres Toode rääkis, et küllap oli meestel alateadvuses, et vastased on nõrgemad ja veel pole ühtegi võitu. “Loodeti, et keegi kuskilt mängib rohkem kui tema, ja siis oligi üldine seismine. Loomulikult tulid vastased aktiivselt peale ja tegid oma mängu ära, nagu nende oskused olid. Nii see seis kriitiliseks läks,” kõneles Toode ja lisas, et lõpuks hakkas Rakvere tiim bloki ja kaitsemänguga vastu.

“Teise geimi lõpul oli ka neljapunktine langus. Enam ei vaadatud blokki ja rünnati niisama, et ehk äkki läheb maha. Vastastele andsime natuke liiga palju hingamist. Meil on nii, et kõvade vastastega mängime paremini kui nõrkade vastastega,” lisas peatreener.

Rakvere resultatiivseim oli 16 punktiga (+10) Taavi Nõmmistu, 15 punkti (+14) lisas Reimo Rannar. Võitjameeskonna vastuvõtt oli 58 protsenti, rünnakuid lahendati 52-protsendiliselt, blokiga teeniti 12 punkti (viis blokki pani Rannar) ja serviga üks punkt (13 serviviga).

Jelgava poolel tõi Maksims Morozovs 16 punkti (+8). Jelgava vastuvõtt oli 70 protsenti, rünnak 45 protsenti, blokist saadi seitse ja serviga üks punkt (tehti kaheksa serviviga).

Liigatabelis asub Rakvere 17 punktiga kuuendal real, Jelgava on ühe punktiga viimane.

Täna läheb Rakvere VK võõrsil Credit24 meistriliiga mõõduvõtus vastamisi TalTe­chi tiimiga. Toode tunnistas, et tegemist on nende endiga võrdväärse tiimiga, mida ei tohi alahinnata. “Nad on noored ja kiired mängijad. Kindlasti tuleb enda pallinguid korrigeerida ja riskida. Kindlasti tahame võita. See oleks hädavajalik,” ütles peatreener. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles