Vanameister pani seeniorid särama

Toomas Herm
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Voldemar Kuslap vallutas taas publiku südame. Sedapuhku Rakvere spordihoones korraldatud messil “Tegusad seeniorid”.
Voldemar Kuslap vallutas taas publiku südame. Sedapuhku Rakvere spordihoones korraldatud messil “Tegusad seeniorid”. Foto: Vladislav Musakko

Läinud nädalal Rakvere spordihoones korraldatud laadal ja messil “Tegusad seeniorid” panid kava koostanud noored otse naelapea pihta, kui kutsusid kohale armastatud laulja Voldemar Kuslapi.

Küsimusele, mis messilt ja laadalt meelde jäi, vastasid kõik usutletud nagu ühest suust: “Voldemar Kuslap.” “Loomulikult,” lisas Elve Rakverest. Temale jäi eakatele mõeldud ürituselt veel meelde sotsiaalkaitseminister Kaia Iva sõnavõtt. “Inimene räägib inimestega,” iseloomustas ta kõrge riigiametniku juttu.

Vanem mees, kes ei soovinud oma nime avalikustada, muretses oma asju kokku pakkivaid kauplejaid silmitsedes, et laadal jäi paljudel oma kaup müümata. “Ju siis ei ole inimestel raha,” arutles ta. Meelelahutusliku poole pealt nimetas mees Voldemar Kuslapit. “Kuslapil on tase alati olemas, praeguste lauljatega ei saa võrreldagi,” sõnas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles