Jõuluinstallatsioon ootab Haljalas (1)

Kristi Ehrlich
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hammasratastega jõuluinstallatsiooni saab nüüd näha Haljalas Sämmi Grilli juures.
Hammasratastega jõuluinstallatsiooni saab nüüd näha Haljalas Sämmi Grilli juures. Foto: Marianne Loorents / Virumaa Teataja

Rakvere Keskväljakut kaunistanud Rakvere endise linnakunstniku Teet Suure ja Rakvere ametikooli koostöös valminud hammasratastega jõuluinstallatsioon on nüüd koha leidnud Haljalas Sämmi Grilli juures.

Haljala vallavanem Leo Aadel kõneles, et installatsioonile otsisid nad kohta pikemat aega ja sellesse tegevusse kaasati ka elanikud. Et konkreetseid ettepanekuid ei laekunud, kaaluti mitut kohta ning viimaks otsustati Sämmi Grilli kasuks.

"Installatsioon asub liiklussõlme vahetus läheduses ja sealt on see nähtav ka neile, kes Haljalasse sisse ei sõida," selgitas vallajuht.

Lähimaks paariks aastaks jääb installatsioon suure tõenäosusega sinna, sest pidevat transportimist see ei kannata. Siiski märkis Aadel, et kui kellelgi peaks olema soov seda edaspidi kuskil mujal näha, on nad lahked installatsiooni jagama. (VT)

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles