Õnnela Raudsepp naasis parimate mõõduvõtult uhke karikaga

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õnnela Raudsepp pani hooajale punkti Hispaanias, kus saavutas maailmameistrivõistlustel bikiinifitnessis neljanda koha.
Õnnela Raudsepp pani hooajale punkti Hispaanias, kus saavutas maailmameistrivõistlustel bikiinifitnessis neljanda koha. Foto: Esta Pilt

Kui fitnessinaine võistluspaika jõudis, selgus, et tema arvestuses rohkem sportlasi ei olegi. Reeglid ei lubanud ainsale osalejale maailmameistritiitlit anda ja Raudsepp registreeris end teise arvestusse ümber. Kolmandast kohast jäi puudu vaid üks punkt.

Tamsalu fitnessinaine Õnnela Raudsepp võistles nädalavahetusel Hispaanias masters-arvestuse maailmameistrivõistlustel kulturismis ja fitnessis ning pälvis bikiinifitnessis 45+ vanuseklassis neljanda koha. Esialgu wellness fitness’i kategoorias võistlema pidanud naine võttis mõõtu kleenukeste bikiinifitnessi võistlejatega. Selleks et klassi mahtuda, pidi Õnnela Raudsepp poseerima nii, et lihased väiksemad paistaksid, samal ajal kui kaasvõistlejad just muskleid pingutasid.

“Mina ju ei ole süüdi, et teised wellness’i-naised kohale ei tulnud. Neid on ju rohkem. Mina ei ole ainuke maailmas,” rääkis Raudsepp nördinult. “Mõtlesin, et kui juba tulla sain, siis ma niisama sinna turismireisile ei lähe, ja võistlesin bikiinifitnessis,” selgitas Tamsalu naine. Õnneks on mõlemas klassis poosid samad ning midagi enne lavale minemist ringi õppima ei pidanud. “Jalgu ma ei julgenud pingutada. Püüdsin ennast tagasi hoida,” tunnistas ta. Samas arvestuses osales 12 naist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles