Rakvere tuli kahe­geimilisest kaotus­seisust võiduga välja

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere tuli kahegeimilisest kaotusseisust võiduga välja.
Rakvere tuli kahegeimilisest kaotusseisust võiduga välja. Foto: Meelis Meilbaum

Rakvere Võrkpalliklubi ja TalTech andsid Credit24 meistriliiga kohtumisel publikule elamuse täie raha eest. Rakvere suutis võõrsil välja tulla 0:2 kaotusseisust ning võitis mängu 3:2 (21:25, 23:25, 25:22, 25:20, 15:10).

Rakvere kangelaseks kerkis Taavi Nõmmistu, kes tõi 30 punkti ja jäi efektiivsuselt 20-ga plussi, 14 punkti lisas Denis Losnikov (+9).

TalTechi poolel tõi Mihkel Nuut koguni 33 punkti, 20 silma lisas Valentin Kordas.

Peatreener Andres Toode ütles juba enne mängu, et kiirete TalTechi meeste vastu lihtne mängida pole. “Alguses me ei saanud oma mängurütmi kätte. See mäng oli üldse üllatav – mõlema meeskonna rünnakuprotsent oli väga kõrge. Kaks esimest geimi kaotasime, sest TalTech sai kaitses rohkem palle kätte kui meie,” rääkis Toode ja nentis, et algul jäid rakverlased kaitses hätta. “Lõpuks hakkasime oma mängu leidma. parem on halva mänguga võita kui ilusa mänguga kaotada,” sõnas peatreener.

Liigatabelis on Rakverel nüüd punkte 19, millega mööduti Pärnust ja tõusti viiendaks. TalTech jätkab kaheksandal kohal.

Laupäeval võõrustab Rakvere selle aasta viimases Credit24 meistriliiga mängus Bigbank Tartu tiimi. “Puhkame ja teeme mõned trennid. Püüame Tartut kõigutada. Tartu mängib enne Selveriga, loodame, et nad väsivad ära,” lausus Andres Toode. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles