Sukulendid jõulupärgadesse ja sibullilled pühademeeleolu looma

Katrin Uuspõld
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõulupärg, milles kasutatud ka sukulente.
Jõulupärg, milles kasutatud ka sukulente. Foto: Seidi Küttis

Asjatundjad ütlevad, et tänavustesse jõuluseadetesse on lisatud rohkelt sädelust, jõuluehete moevärvid on lillad, roosad, hallid ja rohelised toonid, samuti kasutatakse tavapärasest enam sibullilli. Aga olgu trendid millised tahes, igaüks ise otsustab, mida talle oma kodus näha meeldib.

Rakveres Kunderi tänaval Lootose Aiabutiiki pidav Seidi Küttis tõdeb, et nagu moes üldse, nii on igal hooajal ka jõulude puhul uued suunad ja soovitused. “Selle aasta jõuluehete moevärvideks on lillad, roosad, hallid ja rohelised toonid. Ning väga imelik ja võõras võib tunduda, et üks moevärv on ka must. Must on riietuses olnud alati trendikas ja pidulik, nii ka jõulukaunistustes. Kuid musta värvi kasutamisel ja kaunistuste tegemisel peab olema päris hea stiilitunnetusega, ei maksa liialt süngeks minna,” räägib Seidi Küttis.

"Samuti võiks julgelt kasutada toas taimi, mida teame rohkem õuetaimedena: padipõõsast, lumeroosi, punast roosbegooniat."
Ave Põlme, Seminari lillepoe lilleseadja

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles