Virumaa Poistekoor laulab jõulud helisema

Inna Grünfeldt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Virumaa Poistekoor, Virumaa Noorte Meeskoor ja vilistlaskoor esinemas noorte meeskoori 15. aastapäeva kontserdil.
Virumaa Poistekoor, Virumaa Noorte Meeskoor ja vilistlaskoor esinemas noorte meeskoori 15. aastapäeva kontserdil. Foto: Meelis Meilbaum

Virumaa Poistekoori jõulukontsertide kulminatsiooniks kujuneb esinemine Rakvere Kolmainu kirikus. Pühakoda kajab poiste jõululaulust juba 24. aastat.

Virumaa Poistekoor annab 21. detsembril kell 18 Kolmainu kirikus kontserdi oma kõigi koosseisudega: laulavad poisid, noored mehed ja vilistlased, uudseid noote lisab meeskvartett, kus laulavad dirigendid Andrus Siimon, Kuno Kerge ja Tõnis Sarap ning kooriliikme isa, rahvusmeeskoori laulja ja solist Mart Kroon.

Virumaa Poistekoori direktor Ello Odraks ütles, et nii sügisel koori ridadesse astunud väikesed laulumehed kui ka kogenud lauljad väärivad kiitust: laulud on kaunilt kõlama saadud, ehkki see on aasta-aastalt aina keerulisem, sest poistel algab häälemurre varakult ning poisihäälega laulmise aeg jääb aina lühemaks. “Erakordne, et saame anda ilusa kontserdi, kus kõlavad kõik meie lauljate põlvkonnad,” lausus Odraks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles