Jõuluks preemia või hoopiski väljasõit?

Eva Samolberg-Palmi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mõnes vallas tuleb jõuluvana priskema kotiga, teises elatakse kokkuhoiurežiimil ja pigem panustatakse aasta läbi.
Mõnes vallas tuleb jõuluvana priskema kotiga, teises elatakse kokkuhoiurežiimil ja pigem panustatakse aasta läbi. Foto: Tregaarden’s Julehus

Jõulud on andmise aeg. Antakse ka omavalitsustes: kus rohkem, kus vähem, kuid töötajate meeles pidamine on tore komme kõikides omavalitsustes.

Tapa vallavanem Riho Tell rääkis, et vallaametnikud saavad kõik ühte moodi: kõigile makstakse kolmsada eurot preemiat. Valla allasutustes, koolides, lasteaias ja mujal, otsustab preemia suuruse asutuse juht. “Selle suurust ma öelda ei oska, see sõltub allasutuse suurusest ja eelarvelisest võimalusest,” lausus Tell.

Rahaline preemia on ette nähtud ka Rakvere valla töötajatele, sealhulgas allasutuste töötajatele. Vallavanem Maido Nõlvak ütles, et preemia maksmine on armas traditsioon. Lisaks võetakse haridusasutuste juhtidega ette pidulik õhtusöök, et arutada lõppeva aasta üle ja teha tulevikuplaane, koos valla töötajate ja -volikoguga sõidetakse aga Põltsamaale meelelahutuslik-töisele väljasõidule.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles