Tapa käsipallipoisid tulid Eesti karikavõistlustel kolmandaks

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Spordiklubi Tapa / Tapa Spordikooli meeskond.
Spordiklubi Tapa / Tapa Spordikooli meeskond. Foto: handball.ee

Nädalavahetusel peeti Tapa spordihoones Eesti A-vanuseklassi (2000 ja hiljem sündinud) noormeeste Eesti karikavõistlused käsipallis, kus kohalikud noormehed, Spordiklubi Tapa / Tapa Spordikool, platseerusid kuue meeskonna mõõduvõtul Põlva Spordikooli ja Viljandi Spordikooli järel pjedestaali kolmandale astmele.

Treener Elmu Koppelmann tõdes, et Tapa noormehed tahtsid kõrgemat kohta ning olid võimelised ka esimese-teise koha peale mängima. “Ilmselt on väsimus peal, samade poistega mängime ka meistriliigat. Sellel turniiril oli näha, et sära ei olnud, aga tublid nad olid,” märkis treener ja selgitas, et tegelikult on Eestis umbes 17 klubi, kuid enamik ei saanud võistkonda kokku.

Tapa tiimi parimaks mängijaks tunnistati Tanel Kari, kuid treener tõstis esile ka Marten Saare, Ranet Nüüdi ja Endrik Jaanise mängu. “Väga tublilt mängisid,” rõhutas Koppelmann. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles