Osa uisuplatse ja suusaradu on avatud, teised ootavad lund

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lääne-Viru maakonnakeskus Rakvere on praegu kõige paremas olukorras: Palermo metsas on piisavalt lund, et korraliku suusaga sõita saaks, ning kohe-kohe pressitakse sisse klassikajälg.
Lääne-Viru maakonnakeskus Rakvere on praegu kõige paremas olukorras: Palermo metsas on piisavalt lund, et korraliku suusaga sõita saaks, ning kohe-kohe pressitakse sisse klassikajälg. Foto: Lilli Tölp

Lääne-Viru maakonnakeskus Rakvere on praegu kõige paremas olukorras. Palermo metsas on piisavalt lund, et korraliku suusaga sõita saaks, ning kohe-kohe pressitakse sisse klassikajälg. Spordihoone kõrval on avatud liuväli ja uisulaenutus.

Rakvere spordikeskuse terviseradade rajameister Andrus Lein rääkis, et praeguste ilusate talveilmadega saab Palermos suusatada kahe ja kolme kilomeetri pikkusel rajal. “Täna (eile – toim.) tuli lund juurde ka. Saab rada paremaks teha. Klassikajälge saab äkki juba homseks teha,” kõneles Lein ja lisas, et ausamba juures Kunderi tänava pool on ka lastele kelgumägi.

Suusatajaid on Palermos päris palju. Nüüd on rada nõnda hea, et vanad suusad võib koju jätta ja mõned korralikumad sõiduvahendid kaasa võtta. Päris võistlussuusaga võib Leini sõnul tulla siis, kui veidi veel lund juurde sajab. Kui lund lisaks tuleb, plaanib Lein rajamasinaga ka Kõrgemäele minna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles