Koleda jõulukampsuni päev hullutab nii suuri kui ka väikeseid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere reaalgümnaasiumis korraldatud koleda jõulukampsuni päeval võis näha kõikvõimalikke kummalisi kudumeid – ja neid kandsid nii suured kui ka väikesed.
Rakvere reaalgümnaasiumis korraldatud koleda jõulukampsuni päeval võis näha kõikvõimalikke kummalisi kudumeid – ja neid kandsid nii suured kui ka väikesed. Foto: Vladislav Musakko

Üha rohkem korraldatakse jõuluajal veidra nimetusega ettevõtmist, kus soovitatakse kõigil endale selga panna kole jõulukampsun. Koledus on moes muidugi suhteline mõiste ja nii kaunistab paljusid sel päeval hoopis uhke sviiter.

Reaalgümnaasiumi neiu Maia-Liis Ossip peab lugu ameerikalikust tavast jõulude eel pühadehõngulist kampsunit kanda. “Need on väga lahedad ja toovad jõulutunde,” lausus Maia-Liis Ossip. Jõulukampsunite fänn on suutnud selle hullusega nakatada ka oma sõbranna Karmen Parijõgi, kel oli küll ennegi plaanis osta omale üks lõbus kampsun.

Kui Rakvere reaalgümnaasiumis tähistati esmaspäeval naljaka või koleda (jõulu)kampsuni päeva, olid neiud rõõmuga nõus sellel osalema. Maia-Liis Ossipi päkapikukampsun pärineb H&M-ist ja selle eest käis ta välja 25 eurot. Kampsunil on päkapiku keha ja kandja pea kuulub justkui väikesele punasele mehikesele. Kudumil on ingliskeelne sõnum: “Hoolitse oma päkapiku eest!” “Olen seda teinud,” ütles Maia-Liis Ossip.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles