Repliik: külmad prilllauad

Eva Samolberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eva Samolberg-Palmi
Eva Samolberg-Palmi Foto: Pm

Talvel on väga selge, mille järgi endale söögikoht valida. Ei ole tähtis, kas toit on hea või kodune, kas tüdruk leti taga naeratab, toob tellitud roa kümne või viie minutiga. Esmajoones valin einestamiseks sellise peremehe koha, kes raatsib külma ilmaga ka tualettruumis radiaatori sisse lülitada.

Pole midagi õõvastavamat kui tulla õuest külmunud kontidega, tellida oma söök ja minna seejärel vetsu käsi pesema, kuid avastada, et oled ilma ühegi hoiatuseta sattunud jääkambrisse. Hoiaks jumal selle eest, et keegi selles kambris enamat teha tahab, kui vaid kätepesuga piirduda. Oma kaitsetute piirkondade paljastamine ei tule seal kõne allagi.

Eriti hirmus, kui satud seesugusesse kohvikusse lapsega, kelle häda ei küsi enamasti aega ega kohta. Tuleb teha ruttu-ruttu, muidu võib väike tagumik külmakahjustuse saada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles