Turuliider pani valmivale müügiesindusele nurgakivi

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hoone avatakse juba aprillis. Eile pani elektrimaterjalide ­hulgimüügiga tegelev firma W.EG. Eesti oma Rakvere ­müügiesindusele nurgakivi.
Hoone avatakse juba aprillis. Eile pani elektrimaterjalide ­hulgimüügiga tegelev firma W.EG. Eesti oma Rakvere ­müügiesindusele nurgakivi. Foto: Anu Viita-Neuhaus

Eile keskpäeval andis elektrimaterjalide hulgimüügiga tegelev firma W.EG. Eesti oma Rakvere müügiesindusele nurgakivi panekuga hoogu juurde lennuvälja tööstuslinnaku edenemisele. Arenevasse paika on ettevõtte juhtkonna arvates viimane aeg end sisse seada.

Aasta tagasi jalutas W.EG. Eesti OÜ juhatuse esimees Timo Raimla lennuvälja tööstuslinnaku krundil edasi-tagasi. Tunni jooksul mõistis ta, et just sinna võiks tulla ettevõtte müügiesindus. “Oleme õiges kohas. Liiklus on piirkonnas aktiivne, toimekaid arendajaid palju,” sõnas Raimla.

Juhatuse esimees rääkis, et W.EG. Eesti on Elektrilevi lepingu täitmiseks avanud väljastuspunkte üle Eesti. Kaks aastat tagasi tehti seda Rakveres. Ettevõte nägi võimalust areneda, ja kuna tegutseda tuli üsna kehvades tingimustes, otsustati ehitada Rakveresse uus maja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles