Kiri: parkimiskorraldusest Rakvere teatri juures

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kiri lugejalt.
Kiri lugejalt. Foto: Kamilla Selina Lepik

Jagan linnarahvaga oma frustreerivat teatriskäimise kogemust. Nimelt läksin oma kolmeaastase poja ja emaga Rakvere teatri jõululavastust vaatama. Äärelinnas elava inimesena tundus mugav minna autoga, kuna laps magab veel lõunaund ning bussi ootamiseks ei tundunud ilm kõige sobivam.

Teatri juurde jõudes järgisin viisakalt parkimiskorraldaja juhiseid ja parkisin auto kinopoolsesse serva ninaga muruplatsi suunas. Kiikasin küll korra ülejäänud autosid ning kahtluseuss hakkas hinge närima, et mis siis, kui keegi pargib minu auto taha, kuidas välja saan, sest auto ette jääv jäätunud lumemägi ei luba madalapõhjalisel autol välja sõita. Aga usaldasin teatrit ja parkimiskorraldajat, et ju siis nii peab olema.

Etendus oli tore, kuid minu lapsele siiski natuke liiga sügava sisuga, nii et laps väsis üsna ruttu. Selle lõppedes käisime mõnes töötoas ja otsustasime koju minna, kuid see ei olnud enam võimalik. Juba teatrimaja peauksest väljudes aimasin halba. Auto oli igast küljest kinni pargitud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles