Volikogu teekond otsuseni oli vaevaline

Andres Pulver
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere gümnaasiumi kunagised õpetajate korterid, mis pildil vasakule jäävas majaosas, on kavas ümber ehitada väikesteks klassiruumideks.
Rakvere gümnaasiumi kunagised õpetajate korterid, mis pildil vasakule jäävas majaosas, on kavas ümber ehitada väikesteks klassiruumideks. Foto: Meelis Meilbaum

Kuigi Rakvere linnavolikogu otsustas kolmapäeva õhtul esitada taotluse Innovele 114 432 euro küsimiseks, et saadud raha toel hariduslike erivajadustega (HEV) õpilastele sobilikke klassiruume ehitada, läks otsuseni jõudmine üle kivide ja kändude.

Rakvere abilinnapea Triin Varek ütles, et uuringute kohaselt vajab Eestis tuge iga viies üldhariduskooli õpilane, HEV-laste arv on tõusuteel, koolid vaevlevad ruumipuuduses, ja sestap on vaja uusi väikeseid klassiruume juurde. Samas ei suutnud Varek täpselt vastata volinike küsimusele, kui palju Rakveres praegu HEV-klasse tegutseb ja kui palju on neis õpilasi.

Andres Jaadla ei olnud rahul sellega, et volikogule esitati napp seletuskiri, mis räägib küll ehitustehnilistest aspektidest, kuid ei puuduta hariduspoliitikat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles