Jumalateenistuse ülekanne tuleb Kolmainu kirikust

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänavune jõulujumalateenistus Rakvere Kolmainu kirikus on teleekraani kaudu nähtav sadadele tuhandetele inimestele.
Tänavune jõulujumalateenistus Rakvere Kolmainu kirikus on teleekraani kaudu nähtav sadadele tuhandetele inimestele. Foto: Meelis Meilbaum

Selle aasta jõululaupäeval jõuab rahvusringhäälingu teleülekande vahendusel tuhandetesse kodudesse Rakvere Kolmainu kiriku võlvide all peetaval jumalateenistusel peapiiskop Urmas Viilma ettekantav sõnum.

Jõululaupäeva jumalateenistuse pealiturgi, Viru praosti ja Rakvere Kolmainu koguduse õpetaja Tauno Toompuu sõnutsi on seekordne teenistus pidulikum ja mitmekesisem. “Oluline on see, et kohale tuleb ja jumalateenistusel jutlustab EELK peapiiskop Urmas Viilma,” rääkis Toompuu.

Kui tavapäraselt on jumalateenistus veidi vabamas vormis, siis seekord on Toompuu üks ülesanne kella vaadata. “Jumalateenistus tuleb minuti täpsusega ette valmistada, et kõik ilusti otseülekandesse ära mahuks,” lausus Toompuu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles