Kas volikogu tulise istungi pärast jäeti jõulupeole minemata?

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere linnavolikogu 2018. aasta viimast istungit vürtsitasid lahvatanud emotsioonid ja häälekad sõnavõtud.
Rakvere linnavolikogu 2018. aasta viimast istungit vürtsitasid lahvatanud emotsioonid ja häälekad sõnavõtud. Foto: Meelis Meilbaum

Kolmapäevasel Rakvere linnavolikogu istungil oli mitu palavat teemat, mis lõid vaidluse lõkkele. Pärast istungit Rakvere linnuses toimunud jõulupeole jätsid minemata Rakvere abilinnapea Triin Varek ja Rakvere linnavolikogu aseesimees Aleksandr Holst. Kas sellise käigu tegid nad just tuliseks kiskunud arutelu tõttu?

Rakvere abilinnapea Triin Varek tutvustas istungil Innove taotlust, kuid ta ei saanud seda rahulikult teha, sest rahvasaadikud segasid talle vahele. Abilinnapea tunnistas, et inimesed tõesti rääkisid läbisegi. “Mul on kahju sellest, mis volikogus hariduslike erivajadustega laste teemat puudutas,” sõnas Varek. Ta lisas, et isiklikult ei saa selliseid juhtumeid võtta.

“Inimestel on eri arvamused. Paljuski on küsimus selles, kui objektiivne on kellegi subjektiivne arvamus,” rääkis Varek.

Jõulupeole minemata jätmise kohta ütles ta, et tal muutusid plaanid juba hommikul.

Rakvere linnavolikogu aseesimees Aleksandr Holst sõnas, et tema ei osalenud jõulupeol, sest on väga palju üritustel käinud ja kodust ära olnud, sedakorda läks peole abikaasa. Vaidluse kohta ütles ta, et on nii kaua kohalikus poliitikas olnud, et see teda verest välja ei vii. “On olnud kordades hullemaid vaidlusi,” lisas Holst.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles