Maletajad näitasid nii meistrivõistlustel kui ka turniiril head minekut

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Märt Rämmar (vasakul) ja Daniel Kikkas on Eino Vaheri (tagaplaanil) sõnul mõlemad tublid malepoisid, kes võiksid vabal ajal omavahel mängu harjutada.
Märt Rämmar (vasakul) ja Daniel Kikkas on Eino Vaheri (tagaplaanil) sõnul mõlemad tublid malepoisid, kes võiksid vabal ajal omavahel mängu harjutada. Foto: Meelis Meilbaum

Rakvere malemehed tegid Tartus peetud Eesti veteranide kiirmale meistrivõistlustel häid tulemusi.

Lääne-Virumaa 23-kordne tavamalemeister Eino Vaher oli nooremas grupis Peep Narusbergi järel teine, Kalev Pagar saavutas vanemas vanuseklassis Kalle Peebo järel samuti teise koha. Naistest võitis Tatjana Fomina.

Kiviõlis toimunud Eesti ühel tugevaima konkurentsiga noorteturniiril sai tõeliselt hea tulemuse Vinni-Pajusti gümnaasiumi neljanda klassi õpilane Märt Rämmar, kes pani võistluse täiseduga kinni.

“Liialt kiita ei taha ega tohigi, aga sellest poisist võib küll midagi tulla. Kogu aeg mõtlen, mis edasi,” rääkis Eino Vaher. Loore Laeks ja Rando Kraav mängisid samuti päris kenasti: mõlemad said neli punkti. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles