Talisurfar võtab hoogu Ameerikasse võistlema minekuks

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ennast hobisurfariks nimetav Boris Ljubtšenko on küll pärit mandrilt, Lääne-Virumaalt, kuid tema töö ja tõeline kirg on seotud merega.
Ennast hobisurfariks nimetav Boris Ljubtšenko on küll pärit mandrilt, Lääne-Virumaalt, kuid tema töö ja tõeline kirg on seotud merega. Foto: Jaanus Ree

Äsja Eesti parima talisurfari tiitliga pärjatud Boris Ljubtšenko algatas Hooandja lehel tiitlivõistlustele sõidu toetamiseks rahakogumise kampaania. Eelmiste maailmameistrivõistluste slaalomi hõbedamehe eesmärgist on praegu täidetud peaaegu pool.

Tamsalust pärit Boris Ljubtšenko on osalenud kolmel talisurfi MM-il ja saavutanud kahel viimasel aastal tihedas konkurentsis slaalomis hõbeda.

Mõne aja eest koos elukaaslase Liisaga Eesti surfarite ühest lemmikpaigast, Hiiumaa Ristna rannast mõnekümne kilomeetri kaugusel Paladel eluaseme sisse seadnud ning seal mõne kuu vanust pisipoega kasvatava 27-aastase mehe mullusele MM-i edule aitas kogu hingest kaasa tema isa Igor. Viimane müüs selle tarbeks kodukandis jõulukuuski.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles