Kadrina vald soovib luua kultuurikoda

Eva Samolberg-Palmi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uus kultuuriasutus hakkaks toimima meeskonnapõhiselt, majad jääksid samaks. Pildil Kadrina rahvamaja.
Uus kultuuriasutus hakkaks toimima meeskonnapõhiselt, majad jääksid samaks. Pildil Kadrina rahvamaja. Foto: Internet

Kadrina vallavolikogu jõuluistungil tekitas hulga emotsioone vallavalitsuse plaan liita valla kultuuriasutused ühise juhtimise alla, uus asutus võib hakata kandma nime Kadrina kultuurikoda.

Plaanitav muudatus puudutab Kadrina ja Läsna rahvamaja ning Kadrina huvikeskust. Samuti hakkaks kultuurikoda haldama Kadrina laululava. Nii algataski vallavanem Kairit Pihlak ülemöödunud kolmapäeval toimunud Kadrina vallavolikogu istungil arutelu, mis võiks saada loodava kultuuriasutuse nimeks. Asjade selline käik ei rahuldanud aga volikogu liiget Jaanus Reisnerit, kelle sõnul toimivad rahvamaja ja huvikeskus suurepäraselt ning muudatuste puhul tuleks alustada arutelu sisust, mitte nimest.

“Erinevalt vallavanemast on minul mingi pilt Kadrina kultuurielust,” märkis Reisner ja küsis vallajuhilt, millise probleemi uue asutuse moodustamine lahendab, kui probleeme tegelikult ei esinegi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles