Jõulukülas kaubelnud: tore mõte, aga arenguruumi veel on

Kristi Ehrlich
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meelelahutusprogramm tõi rahva Keskväljakule ja sel ajal jagus ka inimesi, kellele oma kaupa pakkuda.
Meelelahutusprogramm tõi rahva Keskväljakule ja sel ajal jagus ka inimesi, kellele oma kaupa pakkuda. Foto: Meelis Meilbaum

Rakvere Keskväljakule rajatud jõuluküla on selleks korraks oma tegevuse lõpetanud. Majakestes kaubelnud müüjad ütlesid, et ettevõtmisega jäid nad üldjoontes rahule, kuid nii mõndagi annab edaspidi paremini korraldada.

Rahvuslikku käsitööd pakkunud Eha Neito kiitis jõuluküla ideed, sest varasematel aastatel pole Keskväljakul peale kuuse midagi olnud. Samas ütles ta, et nagu esimesel korral ikka, ei olnud kõik asjad veel paika loksunud.

Jõuluküla oli ametlikult avatud nii laupäeval kui ka pühapäeval kella 10–20, kauplejate leping kohustas neid kohal olema kella 15–18. Rahvas saabus aga Neito sõnul Keskväljakule selleks ajaks, kui laval algas meelelahutusprogramm, mis paraku kolme tundi, mil müüjad kohal olid, ei sisustanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles