Tulevärk tõi talviste ööjooksjate ihule kananaha

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakveresse kogunenud 3129 talvisele ööjooksjale meeldis Eesti sajandale sünnipäevale pühendatud võistlus sedavõrd, et esialgu ühekordse projektina mõeldud jooksuüritust korratakse tuleval detsembril.
Rakveresse kogunenud 3129 talvisele ööjooksjale meeldis Eesti sajandale sünnipäevale pühendatud võistlus sedavõrd, et esialgu ühekordse projektina mõeldud jooksuüritust korratakse tuleval detsembril. Foto: Meelis Meilbaum

Kraad oli nullis ning sadas midagi vihma ja imepeenikese rahe vahepealset. Rakveresse kogunenud 3129 talvisele ööjooksjale meeldis Eesti sajandale sünnipäevale pühendatud võistlus sedavõrd, et esialgu ühekordse projektina mõeldud jooksuüritust korratakse tuleval detsembril.

Põhidistantsi, 10 kilomeetrit pika jooksu võitjaks tuli Rakveres naistest kohalik, Laekvere lähedalt pärit ViKe sportlane Kelly Nevolihhin ja meestest oli kiireim Harjumaa mees Aaro Tiiksaar (35.40,0). Parima läänevirulasena tuli seitsmendana üle finišijoone Rakvere ViKe esindaja Meelis Veilberg (38.30,2). Kolmanda ViKe esindajana lõpetas Rainer Bõkov (38.52,7) 11. kohal.

Naiste arvestuses konkurentidele kandasid näidanud 26-aastase Kelly Nevolihhini lõpuajaks fikseeriti 37.45,2. “Ilm oli super. Jooksen siiamaani õues ja olen sisetingimustes teinud ainult ühe treeningu. Olen harjunud kõigega, nii lume, jää kui ka kõige muuga,” lausus võidunaine ja lisas, et tema jooksutossud on nii head, et libedust ei olnud üldse tunda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles