Lumetorm lähendas inimesi

Toomas Herm
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saustes lumetormi ajal kraavi sõitnud ja külili vajunud liinibussis keegi vigastada ei saanud.
Saustes lumetormi ajal kraavi sõitnud ja külili vajunud liinibussis keegi vigastada ei saanud. Foto: Kaspar Pokk/Kanal 2

Kolmapäeva ennelõunal alanud tuisk andis märku lähenevast lumetormist. Pärastlõunal haaras see maakonna kaissu, põhjustades katsumusi avariidest autode lumme kinni jäämiseni.

Vinni vallas Sae külas elav Marion rääkis, et kõik läks hästi, kuni ta suurelt teelt koduteele keeras ja sõiduauto lumme kinni jäi. Et koduni oli vaid sada meetrit, jooksis naine sinna, vahetas riided ja tuli, labidas kaasas, tagasi. Appi tõttas naabrimees, kes aga samuti autoga kinni jäi. Temale omakorda ulatas abikäe teine naaber. Ja kõik kordus. “Vahepeal oli seal kolm autot kinni,” kirjeldas Marion.

“Lumetormis ongi põnev, et inimesed tulevad appi,” ütles naine. “See elavdab külaelu,” lisas ta. Kella üheteistkümne ajal õhtul jõudis kohale traktor, mis tee lahti lükkas. “Siis oli juba elu ilus,” sõnas Marion.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles