Õnnetustes kustus tosin eluküünalt

Toomas Herm
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üks traagilisemaid liiklusõnnetusi juhtus mullu 13. aprillil, mil Arkna risti lähedal sai traktori eest sõiduteele jooksnud 33-aastane naine autolt löögi ja suri.
Üks traagilisemaid liiklusõnnetusi juhtus mullu 13. aprillil, mil Arkna risti lähedal sai traktori eest sõiduteele jooksnud 33-aastane naine autolt löögi ja suri. Foto: Meelis Meilbaum

Mullu sai maakonnas liiklusõnnetustes surma kuus inimest, neist üks oli jalakäija. Tules jättis elu samuti kuus inimest.

Võrreldes tunamullustega olid need arvud samad. Küll sai liiklusõnnetustes mullu maakonnas rohkem inimesi vigastada kui üleeelmisel aastal: eelmisel aastal 66, tunamullu 49.

Kahel viimasel aastal on olnud sama ka joobes juhtide põhjustatud liiklusõnnetuste arv – 26. Erisus seisneb selles, et eelmisel aastal sai joobes juhtide põhjustatud liiklusõnnetustes vigastada kümme inimest, hukkunuid polnud. Tunamullu aga hukkus neli inimest ja 17 sai viga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles