Kinoklubides linastub uus mängufilm

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti edukaima telesarja “Pilvede all” tegijate teist kinofilmi “Õigus õnnele” on võimalik näha Hulja ja Kadrina kinoklubis. Fotol näitlejad Kärt Kross-Merilo ja Eva Püssa.
Eesti edukaima telesarja “Pilvede all” tegijate teist kinofilmi “Õigus õnnele” on võimalik näha Hulja ja Kadrina kinoklubis. Fotol näitlejad Kärt Kross-Merilo ja Eva Püssa. Foto: Kaader filmist

Kolmapäeval, 9. jaanuaril kell 18 näeb Hulja kinoklubis Toomas Kirsi uut mängufilmi “Õigus õnnele”. Päev hiljem, neljapäeval kell 18 linastub film Kadrina kinoklubis.

Mängufilmi “Pilvede all. Neljas õde” tegijate uus linateos on tõsielulistel sündmustel põhinev lugu sellest, mis juhtub siis, kui kohtuvad väikesed unistused ja suur raha.

Paldiski koolikokk Marge saab sõbrannalt sünnipäevaks lotopileti ning võidabki jackpot’i – 10 miljonit eurot! Sellest hetkest saavad alguse ootamatud sündmused, mis panevad küsima, kas raha teeb ikka õnnelikuks.

Ootamatult leiab peategelane end olukorrast, kus ta on justkui kõigile võlgu, vastutades nii omade kui ka võõraste heaolu eest ... sest kõigil on ju õigus õnnele! Ja me kõik oleme unistanud lotovõidust.

“Õigus õnnele” on lavastaja Toomas Kirsi ja stsenarist Eleonora Bergi teine ühine kinofilm. Filmi helilooja Toomas Lunge kirjutatud tunnuslugu “Mitme nulliga?” esitab Anne Veski, kel on ka filmis täita oluline roll.

Filmi peaosas on Eva Püssa, osalevad Guido Kangur, Carmen Mikiver, Andres Dvinjaninov, Getter Jaani, Kaisa Selde, Merle Talvik jt.

Infot filmiõhtule registreerimise kohta leiab Kadrina valla kodulehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles