Talvise jooksusarja võit rändas pealinna

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esimesed võistlejad jõudsid Vinnist Pajusti vallamaja juurde viie minutiga.
Esimesed võistlejad jõudsid Vinnist Pajusti vallamaja juurde viie minutiga. Foto: Merly Raudla

Pühapäeval sai esimese etapiga stardipaugu jooksuentusiastide talvine maiuspala: Vinni–Rakvere talvejooks. Esikoha viis pealinna möödunud aasta üldvõitja Aleksander Kuleshov. Maakonna parimana ületas teisena finišijoone triatleet Kevin Vabaorg.

JK Treeningpartner ridadesse kuuluv Ku­leshov ületas lõpujoone ajaga 37.33. Viru-Jaagupi noormees, kaitseväes aega teeniv Kevin Vabaorg sai nädalavahetusel sõdurimundri seljast võtta. Tema lõpuajaks märgiti 38.49. Pjedestaali kolmanda astme hõivas taas tallinlane – Dmitry Zhingel (39.17).

Vabaorg ütles, et pani ennast võistlusele kirja selleks, et oma vormi kontrollida. “Jäin jooksuga üsna rahule. Enne starti arvasin, et kuhugi 37 või 38 minuti kanti võiks joosta. See mul õnnestus. Füüsiline vorm võrreldes suvisega on langenud, aga mitte järsult,” rääkis Vabaorg, kes teenib aega Tallinnas staabi- ja sidepataljonis. Noormees tõdes, et üritab olla füüsiliselt nii aktiivne kui võimalik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles