Kaitseliit pärgas aasta parimaid Rakveres

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakveres pärjati parimaid: aasta kaitseliitlaseks valiti Arvid Siilak (esireas vasakul) ja naiskodukaitsjaks Triin Seppet (paremal).
Rakveres pärjati parimaid: aasta kaitseliitlaseks valiti Arvid Siilak (esireas vasakul) ja naiskodukaitsjaks Triin Seppet (paremal). Foto: Vladislav Musakko

Laupäeval oli Rakvere reaalgümnaasium mundris meeste päralt. Mehise seltskonna seas olid ka mõned naised ning üheksandat korda kuulutati välja aasta kaitseliitlane ja naiskodukaitsja.

Märgiline ja tähtis sündmus – just nii iseloomustas aasta kaitseliitlase ja naiskodukaitsja valimist Kaitseliidu ülem kindralmajor Meelis Kiili. Esimest korda Lääne-Virumaal korraldatud tseremoonial ütles Kiili, et vabatahtlike organisatsioon sõltub just eelkõige selle inimestest. “Sellest, kas neil on tahe kaitsta riiki. Siin näen seda tahet,” lausus Kiili. Ta tänas Kaitseliidu parimaid Eesti rahva nimel.

“Isamaalisus läbi teie tegude väärib tunnustust ja annab inimestele tahet, kindlust ja võimalust elada nii, nagu oleme seda teinud aastatuhandeid,” lisas Kiili.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles