Noored võtsid murdmaasuusatamises mõõtu

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nädalavahetusel peeti Jõulumäe tervisespordikeskuses Alexela – Hawaii Expressi noortesarja teine etapp.
Nädalavahetusel peeti Jõulumäe tervisespordikeskuses Alexela – Hawaii Expressi noortesarja teine etapp. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Nädalavahetusel peeti Jõulumäe tervisespordikeskuses Alexela – Hawaii Expressi noortesarja teine etapp ning murdmaasuusatamises näitasid head minekut ka meie maakonna suusaklubide noored.

Klassikatehnikas peetud eraldistardiga sõidus saavutasid RK Ebavere Suusaklubi N11 arvestuse sõitjad Mirtel Laht ja Merit Nõmmiste vastavalt kuuenda ja 15. koha. Sama vanuseklassi poiste seas sõitis Kelli Floreni Suusaklubi kasvandik Ander Janno välja seitsmenda tulemuse.

N12 konkurentsis tegi Mairit Kaarjärv kolmanda tulemuse. Karolina Alt ning Karolina Kull (kõik RK Ebavere Suusaklubi) asetusid 10. ja 11. kohale.

N13 arvestuses ületas Andrus Veerpalu tütre järel teisel kohal finišijoone Hedvig Altmäe (KF Suusaklubi). Tema klubikaaslane Lisette Vidder jõudis finišisse seitsmendana.

Aasta vanemate piigade seas olid RK Ebavere Suusaklubi kasvandikud Getrin Raudsepp ning Eliise Kivistu vastavalt viiendal ja seitsmendal kohal.

Kuni 16-aastaste noormeeste konkurentsis oli KF Suusaklubi sportlane Holger Altmäe kolmas.

U18 neiude arvestuses asetus Eva-Maria Saar (KF Suusaklubi) 12. tabelireale.

Alexela – Hawaii Expressi noortesarja kolmas osavõistlus peetakse 10. veebruaril Põlvamaal Mammastes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles