Spordiliit pärgas maakonna parimaid sportlaseid

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marleen Mülla eelmise aasta eesmärk oli ületada teivashüppes neli meetrit. Natuke jäi veel puudu. Siiski oli piiga möödunud aastaga rahul.
Marleen Mülla eelmise aasta eesmärk oli ületada teivashüppes neli meetrit. Natuke jäi veel puudu. Siiski oli piiga möödunud aastaga rahul. Foto: Marko Mumm

Eile õhtul hõigati Rakveres välja rahvahääletusel enim hääli kogunud maakonna sportlased. Sajad ja sajad spordisõbrad panid nominente pingeritta ning selgusidki need, kelle tulemused enim korda läksid.

Lääne-Virumaa Spordiliidu aasta parimate valikul sai rahvahääletusel naistest enim hääli olümpiadebüüdi teinud triatleet Kaidi Kivioja. Parimaks meessportlaseks valiti võrkpallur Kaspar Pomerants.

Parimateks noorteks sportlasteks kuulutati kergejõustiklane Marleen Mülla ning orienteeruja Sander Pritsik. Aasta spordiveterani tiitli pälvis orienteeruja Jaak Rohtsalu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles