Tuul puhub Pihlaka purjedes

Kulinaariatsehhi juhataja Eerika Saarpuu (vasakul) ja Seminari tänava poe juhataja Hilja Rutnik on Pihlaka pidupäeval rõõmsad.

FOTO: 2 x Vladislav Musakko

Esmaspäeval kihas sotsiaalvõrgustik Facebook fotodest, mis kujutasid Pihlaka poodide esimesi kliente sel hommikul. Pihlaka oli saanud kolmekümneaastaseks!

Tellijale

Kes mäletab aega, mil Seminari tänava hoones, kus praegu Pihlaka pood tegutseb, asus teisel korrusel tilluke köök ja kohvik? Neil aastail tuli sellesse majja tööle Eerika Saarpuu, kes nüüd on Pihlaka kulinaariatsehhi juhataja ja töötanud ettevõttes 25 aastat.

“Muutunud on palju muidugi,” ütleb Eerika Saarpuu. “Tollal toodeti ikka väga vähe. Oli peamiselt koogiäri, kulinaaria osakaal oli väike, nüüdseks on see kõvasti kasvanud. Ka nõudlus on tublisti suurenenud.” Ülipopi tootena nimetab Saarpuu Pihlaka pasteeti, rahvas armastab ka salateid, marinaadis tooteid ja profitroole.

Tagasi üles