Sirje Kiisküla taandab end peaarsti kohalt

Kristi Ehrlich
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rohkem kui 20 aastat on peaarsti ametis olla pikk aeg. Nüüd pühendub Sirje Kiisküla oma erialale, anestesioloogiale.
Rohkem kui 20 aastat on peaarsti ametis olla pikk aeg. Nüüd pühendub Sirje Kiisküla oma erialale, anestesioloogiale. Foto: Kasper Mäe

Rakvere haigla otsib oma meeskonda ravijuhti, kes võtaks sisuliselt üle senise peaarsti doktor Sirje Kiisküla ametikoha. Peaaegu 22 aastat peaarstina ja enne seda poolteist aastat peaarsti asetäitjana ametis olnud Kiisküla taandab ennast sellelt kohalt.

Rakvere haigla juhi Ain Suurkaevu sõnul on ümberkorraldus tingitud sellest, et doktor Sirje Kiisküla on juba mõnda aega andnud mõista, et sooviks lõpetada oma tegevuse peaarsti ametis.

Haigla juht selgitas, et praeguses Kiisküla töölepingus on tema tegevus Rakvere haiglas kirjeldatud ka kui anestesioloogil eriarsti ülesannetes. “Ehk siis peaarsti ametikoha maha panemine ei too iseenesest kaasa tema lepingu lõppemist Rakvere haiglaga.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles