Võrgumeeskonnad valmistuvad järgmiseks ringiks

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2001. aastal sündinud poisid, kes võitsid Vilniuses Balti noorte võrkpalli meistrivõistlustel teise koha, moodustavad rahvaliiga võistkonna tuumiku.
2001. aastal sündinud poisid, kes võitsid Vilniuses Balti noorte võrkpalli meistrivõistlustel teise koha, moodustavad rahvaliiga võistkonna tuumiku. Foto: Rakvere Spordikool

Meeste harrastusvõrkpallisari on kahe ringi vahelisel kolmenädalasel puhkusel, mille jooksul saab mängida voorudes ära jäänud või edasi lükatud kohtumisi.

Pärast seda saab tiimid ka turniiritabelisse järjestada. Praegu on meeskondadel peetud kohtumiste arv erinev.

12 meeskonna konkurentsis on seni kõik seitse lahingut kindlalt, 3:0 võitnud Spordi­-kool I. Põhiliselt Rakvere spordikooli A-klassi noormeestest koosneva tiimi juhendaja Mati Merirand tõdes, et sama tuumikuga tiim on rahvaliigat mänginud juba kolm aastat. Sel hooajal on noormehed konkurentidest esimest korda nii palju üle. Merirand sõnas, et noormeestele on see hea võimalus kohapeal mängukogemusi saada. “Ülekaal on tulnud sellel aastal. Poisid mingil hetkel mehistuvad ja kõik see, mida on treenitud, hakkab välja lööma. Oskused tulevad treenides ja trenni me teeme,” toonitas treener.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles