So-La-Re pani Peterburis kiriku helisema

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rahvusvahelisel koorifestivalil "In Anticipation of Christmas" Peterburis saatis So-La-Re lastekoori ja noortekoori edu.
Rahvusvahelisel koorifestivalil "In Anticipation of Christmas" Peterburis saatis So-La-Re lastekoori ja noortekoori edu. Foto: Erakogu

Enne jõule osalesid So-La-Re kooristuudio noorte- ja lastekoor Peterburis jõulumuusika ja koorifestivalil. Kõrgel tasemel konkurentsis oli meie kandi esinejate tugevuseks omapärane muusika.

So-La-Re kooristuudio noortekooril ja lastekooril oli au üles astuda võimsal jõululaulude festivalil “In Anticipation of Christmas”, mis lõppenud aastal toimus Peterburis. Konkurents oli tugev, kuid esitatud jõululaulud ja vaimulik muusika tõid läänevirulastele edu.

So-La-Re lastekoori liige, Rakvere reaalgümnaasiumi (RRG) 6. klassi tüdruk Liisbet Vilu rääkis, et nad esitasid jõululaule korduses – kiire vaheldus aeglasega ja vastupidi. Kontrastid olid need, millele kava oli üles ehitatud ja mis andsid lauludele omapära. Võimsuse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles