Kulka avalikustas preemiate saajad, olulisemad on saladuses

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kultuurkapitali Lääne-Virumaa eksperdigrupi üks auhinnasaajatest on Ade Piht, kes aitas ellu äratada Tapa vaksali.
Kultuurkapitali Lääne-Virumaa eksperdigrupi üks auhinnasaajatest on Ade Piht, kes aitas ellu äratada Tapa vaksali. Foto: Helen Marts

Eesti Kultuurkapitali Lääne-Virumaa eksperdigrupi käesoleva aasta kümne pärjatu hulgas saavad aastapreemia Jäneda muuseumi eestvedaja Georg Särekanno ning harrastusteatri KaRakTer töö korraldaja Ivo Leek.

Tunnustuspreemia “Maa sool” vääriliseks peeti Moonaküla muusikaakadeemia liidrit Peep Pihlakut ja “Loomingu” auhinna pälvis disainiauhindu noppinud Aimur Takk. “Elurõõmu” preemiaga tunnustati Kunda ühisgümnaasiumi kooliteatri eestvedajat Natalie Neiglat, “Järjepidevuse” auhind läks Tapa vaksali elluäratajale Ade Pihtile.

Tunnustuspreemia anti veel Kadrina Segakoori dirigendile Silja Uhsile ja Tapa Lauluseltsi segakoori Leetar dirigendile Andres Heinapuule. Saladuskatet hoiab eksperdigrupp kahe kaalukama tunnustuse, elutööpreemia ja “Kultuuripärli” saajate ees. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles