Rakvere linnavalitsus võttis tööle teise järelevalvespetsialisti

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere linna teed ja tänavad on talveperioodil järelevalvespetsialistide rohkem tähelepanu pälvivateks objektideks.
Rakvere linna teed ja tänavad on talveperioodil järelevalvespetsialistide rohkem tähelepanu pälvivateks objektideks. Foto: Meelis Meilbaum

Rakvere linnavalitsuses lõppes konkurss täiendava järelevalvespetsialisti ametisse võtmiseks. Abilinnapea Neeme-Jaak Paap ütles, et konkursile laekus avaldus viielt inimeselt, kellest kutsuti vestlusele neli.

“Kõik neli olid väga tugevad kandidaadid,” märkis ta.

Väljavalituks osutunud Raina Eluri alustab tööd koos varem samas ametis üksi toimetanud Moonika Pitkvega esmaspäevast. Viimati töötas linnavalitsuse kollektiivi värskeim täiendus Eluri Maarjamaa hariduskolleegiumi Valgejõe õppekeskuses.

Abilinnapea Paap lausus, et kahe järelevalvespetsialisti töövaldkond on lai ja tegevust jagub neil korralikult.

“Praegu tuleb iga teine [telefoni]kõne teemal, miks teed-tänavad on libedad,” rääkis ta.

“Väärteomenetlused tuginevad kaheksale seadusele. Jälgitakse kõike alates kolehoovidest, ühistranspordist, taksondusest, teede-tänavate ja haljasalade korrashoiust kuni hulkuvate koerte, lepingupartnerite tegevuse ning ehitusjärelevalveni.”

Neeme-Jaak Paap ütles, et siiamaani väga tublilt toimetanud Moonika Pitkve ei jõudnud puhtfüüsiliselt kõigega üksi tegeleda.

“Et hakkama saada, pidanuks ta töötama kakskümmend neli tundi ööpäevas. Rakvere-suuruses linnas on ühest järelevalveametnikust vähe,” lisas ta. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles