Rakvere linnavalitsus küsib luba remondibrigaadile kaubiku ostmiseks

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere abilinnapea Neeme Jaak Paap.
Rakvere abilinnapea Neeme Jaak Paap. Foto: Meelis Meilbaum

Rakvere linnavalitsus arendab eelmisel aastal idanema pandud ideed moodustada mobiilne remondimeeste üksus. Selle efektiivsuse tõstmiseks ja paremaks tehniliseks varustamiseks küsib linnavalitsus jaanuari lõpu volikogu istungil rahvaesindajatelt luba kuulutada välja hange kaubikbussi soetamiseks.

“Sellest tuleb lihtne mobiilne remonditöökoda, kus on riiulid, tööriistad, pikendusjuhtmed, trellid ja muu vajalik. Välja arvatud väga spetsiifilised tööriistad, mida sõltuvalt töö iseloomust vajadusel rendime,” rääkis abilinnapea Neeme-Jaak Paap ja lisas, et ostetav kaubik peaks edaspidi võimaldama transportida ka ehitusmaterjali. “Et vähemalt kolmemeetrine kipsplaat mahub sisse. Kui vaja, saame vedada karkasse või plokke.”

Abilinnapea lausus, et nõudmised kaubikule on elementaarsed ja sellel ei pea olema mingit erilist lisavarustust. “Põhiline, et sel on signalisatsioon ja sõiduk on ökonoomne. Mitte mingeid mugavusi. Ainult, mis standardvarustusse kuulub. Kindlasti konks ka taga, et saaks järelkäru vedada,” lisas Neeme-Jaak Paap.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles