Lihakombinaat hakkab peagi tootma soomlaste viinereid (2)

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
HKScan Estonia juhatuse esimees Anne Mere.
HKScan Estonia juhatuse esimees Anne Mere. Foto: Meelis Meilbaum

Rakvere lihakombinaat laiendab tootmist ja hakkab Soome sigade lihast tegema viinereid, mis mõeldud vaid Soome turule. HKScan Estonia juhatuse esimees Anne Mere räägib plaanist pisut pikemalt.

HKScani kinnitusel töötab Rakvere lihakombinaadi viineritsehh alakoormusel ja tootmiskulude kokkuhoidmiseks tuuakse osa viineritootmisest esimese kvartali jooksul Soomest Eestisse. See aga ei tähenda, et Eestist hakatakse rohkem liha sisse ostma, sest soomlastele mõeldud viinereid asutakse tootma Soomes kasvatatud loomadest.

HKScan toob osa viineritootmisest Soomest Eestisse Rakvere lihakombinaati. Kui suur see osa on?

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles