Tellijale
Lihakombinaat hakkab peagi tootma soomlaste viinereid (2)
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere lihakombinaat laiendab tootmist ja hakkab Soome sigade lihast tegema viinereid, mis mõeldud vaid Soome turule. HKScan Estonia juhatuse esimees Anne Mere räägib plaanist pisut pikemalt.
HKScani kinnitusel töötab Rakvere lihakombinaadi viineritsehh alakoormusel ja tootmiskulude kokkuhoidmiseks tuuakse osa viineritootmisest esimese kvartali jooksul Soomest Eestisse. See aga ei tähenda, et Eestist hakatakse rohkem liha sisse ostma, sest soomlastele mõeldud viinereid asutakse tootma Soomes kasvatatud loomadest.