Lihakombinaat hakkab peagi tootma soomlaste viinereid
 

HKScan Estonia juhatuse esimees Anne Mere.

FOTO: Meelis Meilbaum

Rakvere lihakombinaat laiendab tootmist ja hakkab Soome sigade lihast tegema viinereid, mis mõeldud vaid Soome turule. HKScan Estonia juhatuse esimees Anne Mere räägib plaanist pisut pikemalt.

Lugu kuulatav Minu Meedia tellijatele

HKScani kinnitusel töötab Rakvere lihakombinaadi viineritsehh alakoormusel ja tootmiskulude kokkuhoidmiseks tuuakse osa viineritootmisest esimese kvartali jooksul Soomest Eestisse. See aga ei tähenda, et Eestist hakatakse rohkem liha sisse ostma, sest soomlastele mõeldud viinereid asutakse tootma Soomes kasvatatud loomadest.

HKScan toob osa viineritootmisest Soomest Eestisse Rakvere lihakombinaati. Kui suur see osa on?

    Tagasi üles