Manitsussõnu kuulnud võrgusats kogeb pinget

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere Võrkpalliklubi “ansambli” kunstiline juht ehk peatreener Andres Toode (sinises) juhatab ja juhendab mängijaid, nagu oskab. Kokkukõla leidmine võtab aega, mida ülemäära palju pole järele jäänud.
Rakvere Võrkpalliklubi “ansambli” kunstiline juht ehk peatreener Andres Toode (sinises) juhatab ja juhendab mängijaid, nagu oskab. Kokkukõla leidmine võtab aega, mida ülemäära palju pole järele jäänud. Foto: Margus Ansu

Rakvere Võrkpalliklubi meeskond püsib Eesti ja Läti klubide ühises Credit24 meistriliigas kindlalt veerandfinaali pääsu tagaval kuuendal tabelireal, kuid rahulolu pakkumisest on mängupilt veel kaugel. Nagu ütles tabavalt klubi president Raigo Pärs: pillid on olemas, aga muusikat ansambel ei tee.

Põhiturniiril seni peetud 14 mängust kaheksa enda kasuks pööranud ja kuues kaotusekibedust tundnud peatreener Andres Toode hoolealustel on punkte tabelis 22 ehk sama palju kui Jēkabpilsi Lūšil, kellelt saadi läinud nädalalõpul kodusaalis kere peale.

Õnneks mängisid rakverlased end laupäeval tulemusega 1:3 (–21, –23, 16, –20) lõppenud matšis sedavõrd lahti, et sugesid päev hiljem 3:0 (16, 19, 19) teist Lätist külla sõitnud meeskonda, Daugavpilsi ülikooli tiimi. Kuna Selver Tallinn võttis pühapäeval 2:3 kaotatud kohtumises omakorda Jēkabpilsilt ühe punkti, suutsid rakverlased säilitada tabelis senise positsiooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles