Rakvere koolilapsi õpetab ujuma Wiru Swim

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gunnar Tõnning.
Gunnar Tõnning. Foto: Marianne Loorents

Rakvere linnavalitsus kinnitas teise klassi õpilastele sellel aastal ujumise algõpetuse teenuse osutaja leidmiseks korraldatud pakkumusmenetlusel tingimustele vastavaks ainsana pakkumuse esitanud MTÜ Wiru Swim ja sõlmis mittetulundusühinguga lepingu.

Lepingu kohaselt korraldab hanke võitja ujumise algõpetuse andmise 30 akadeemilise tunni ulatuses Aqva ujulas seitsmele klassikomplektile perioodil 14. jaanuarist 20. detsembrini.

Kuue klassikomplekti õpetamiseks on ühe treeneriga akadeemilise tunni pidamise lõpphind 45 eurot.

Lisaks osutab Wiru Swim samas mahus kahe juhendajaga ujumise algõpetuse teenust ühele Rakvere põhikooli klassikomplektile hinnaga 75 eurot tunni eest.

Kui ühe juhendajaga tunnis õpetab treener õpilasi basseini veerelt, siis kahe juhendaja puhul viibib üks treeneritest vees ja teine kuival.

Tuntud ujumisperekonna Tõnningu juhitav Wiru Swim korraldab lisaks Rakvere linnale ujumise algõpetuse tundide pidamist Paides, kus nende esitatud pakkumus aasta lõpus samuti edukaks tunnistati.

Varasemast annavad Wiru Swimi treenerid ujumisõpetust Loksal, Kadrinas ja Vinnis.

“Sügisest alustasime veel Avinurmes. Tegevus on päris laiaks läinud,” rääkis Wiru Swimi treener Gunnar Tõnning. “Peres on neli kutsestandardiga treenerit, lisaks meie enda kasvandikud Loona Ljaš ja Ralf Tribuntsov.”

Viimane on tipptasemel spordiga lõpparve teinud ja Gunnar Tõnning loodab Tribuntsovi peagi näha Wiru Swimi 2006.–2008. aastal sündinud noor­ujujate põhirühma peatreeneri ametis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles