Vabastamise aastapäeva tähistati laskevõistlusega

Kristi Ehrlich
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laskevõistlusel pandi oma sihtimisoskus proovile.
Laskevõistlusel pandi oma sihtimisoskus proovile. Foto: Meelis Meilbaum

Esmaspäeval peeti Rakvere vabastamise 100. aastapäeva auks Rakvere politseijaoskonna siselasketiirus võistkondlik laskevõistlus.

Põhikoolide kategoorias võttis võidu Väike-Maarja gümnaasiumi põhikooliastme meeskond (Merily Tambik, Sten-Lenar Nirgi, Kristo Prinken, Roben Kallaste), gümnaasiumide kategoorias Rakvere gümnaasiumi 12. klasside kolmas võistkond (Kristina Sepp, Victoria Sergejeva, Martin Marjapuu, Ivar Palk) ja täiskasvanute kategoorias läks võit meeskonnale, kuhu kuulusid Sigrit Hang, Heldur Suits, Konstantin Lepik, Aleksei Osokin.

Võistluse korraldasid koostöös juba seitsmendat korda Rakvere politseijaoskond, Kaitseliit, Rakvere linnavalitsus ja Rakvere kultuurikeskus.

Rakvere vabastamine toimus vabadussõjas, kui Eesti ja Soome väeüksused sisenesid Rakverre 1919. aasta 12. jaanuari ööl ja varahommikul ning vabastasid linna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles