Kaubanduskeskused külastajate vähesuse üle ei kurda

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vaala keskuse külastatavus tegi mullu aasta teises pooles hüppelise tõusu. Oma osa oli selles Poola päritolu odavpoe tulekul.
Vaala keskuse külastatavus tegi mullu aasta teises pooles hüppelise tõusu. Oma osa oli selles Poola päritolu odavpoe tulekul. Foto: Arvet Mägi

Rakvere suuremate kaubanduskeskuste külastuste hulk jäi mullu samale tasemele, kus see oli aasta varem, või näitas väikest kasvu.

Kesklinnas asuvasse Kroonikeskusesse tehti mullu ühes kuus keskmiselt kuni veerand miljonit külastust, Vaala keskuse kuu keskmine külastuste arv küündis aga saja tuhandeni. Nurisemiseks polnud põhjust kummalgi.

Vaala keskuse haldusjuht Avo Bergström kinnitas, et külastuste arv näitas eelmisel aastal tervikuna kasvutendentsi. Hüppeliselt tõusid näitajad sügistalvisel perioodil. Pisut numbritele peale vaadates märkis Bergström, et näiteks tavapäraselt aktiivseimal ajal detsembris leiti tee nende kaubanduskeskusesse umbes 20 000 korral rohkem kui 2017. aasta detsembris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles