Karud said tabelisse esimese kaotuse

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Allan Ehte (valges) ponnistustest üksi jäi väheks, et Kadrina Karud oleksid võinud oma võiduseeriat pikendada.
Allan Ehte (valges) ponnistustest üksi jäi väheks, et Kadrina Karud oleksid võinud oma võiduseeriat pikendada. Foto: Ain Liiva

Eesti meeste korvpalli meistrivõistluste teise liiga põhiturniiril kaheksa mängu järjest kaotuseta püsinud Kadrina Karude võiduseeria katkes teisipäeval Jüri spordihoones.

Peatreener Andres Sõbra juhendatavad kadrinlased tunnistasid üheksanda vooru kohtumises meeskonna Rae Koss / Hansaviimistlus nappi 71:69 (39:28) paremust. Terve kohtumise vältel tagaajaja rollis olnud ja otsustaval, neljandal veerandajal marulist spurti alustanud Karusid ei päästnud ka nende kogenud liidri Allan Ehte ennastsalgav tegutsemine. 32-aastase ja 190 sentimeetrit pika viskava tagamängija arvele kogunes lõpuks üleplatsimehena 32 punkti, 11 lauapalli, kuus vaheltlõiget ning neli korviga lõppenud söötu.

Kaotusest hoolimata on Kadrina Karud teise liiga meistrivõistluste põhiturniiril kaheksa võidu ja ühe kaotusega A-alagrupi liidrid. Neile järgnevad teise-kolmandana võrdselt kuus võitu ja kaks kaotust kogunud Keila KK ja Rae Koss /Hansaviimistlus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles