Linnamaastur teeb võidukäiku

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elke Rakvere müügijuht Silver Päll avab mullu müüduima linnamaasturi Toyota RAV4 juhiukse. Selliseid sõidukeid on ainuüksi selle aasta jaanuaris müüdud 14 ehk sisuliselt auto päevas.
Elke Rakvere müügijuht Silver Päll avab mullu müüduima linnamaasturi Toyota RAV4 juhiukse. Selliseid sõidukeid on ainuüksi selle aasta jaanuaris müüdud 14 ehk sisuliselt auto päevas. Foto: Vladislav Musakko

Müüginumbrid kokku rehkendanud Lääne-Virumaa automüüjad tõdesid möödunud aastast rääkides, et kõige paremini lähevad endiselt kaubaks linnamaasturid. Popimad margid olid siin kandis Toyota, Kia ja Nissan.

Kui vaadata uute autode müüginumbreid, siis tipus troonib Toyota müügiga tegelev Elke Rakvere 191 sõidukiga. Tunamullu vuras nende Narva tänava salongist välja ligi paarkümmend tutikat masinat vähem. Maakonnas moodustasid minevaima tooterühma linnamaasturid – neid müüdi 149, esirinnas troonis 40 autoga Toyota RAV4.

Elke Rakvere juhataja Hannes Vares tõi kogu Virumaad tervikuna arvesse võttes esile, et tegelikult suutsid eelmise aastaga võrreldes oma müüki kasvatada kolm ettevõtet: Elke Narva, piirilinnas lühikest aega tegutsenud Kia ja Citroëni müüja Sirtaki OÜ ning Elke Rakvere.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles