Emily J võidab Eesti Laulul südameid looga lahkuminekust

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Emily J astub oma läbielatu põhjal loodud lauluga üles Eesti Laulul.
Emily J astub oma läbielatu põhjal loodud lauluga üles Eesti Laulul. Foto: Liina Notta

Kaverite esitamisest välja kasvanud Emili Jürgens teeb tähelendu Eesti Laulul. xtra basicuga ühes esitatud magusvalusast igatsusest kantud “Hold Me Close” on ennustustabelites paigutatud kõrgele kohale.

Favoriidi staatusest ei lase Emili, esinejanimega Emily J, end mitte kuidagi mõjutada, praegu tuleb ponnistada, et laul enne eelvooru võimsamaks timmida. Veelgi enam. “Pingutan, nagu üritaksin iga Eesti Laulu vaataja ja kuulaja südamesse pugeda. Näen suurepärase esituse jaoks kurja vaeva selle tunde nimel, et pärast konkursi lõppu teaksin siiralt, et tõesti paremini poleks enam saanud,” rääkis Emily J.

Pühendunud hingena on ta kogu aeg teadnud – muusika on tema jaoks õige tee. 100 protsenti muusikale andunud neiu on täiskohaga laulja. “Keskendun saba ja sarvedega endale ja muusikale. Naudin seda täielikult.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles